Vi havde en rigtig god trollingtur tidligere i dag, og tusind tak til Bent Paulsen fra Team Freja, der valgte at komme op til Middelfart Marina, hvor vi fik lidt viden på trolling teknikker og udstyr. Vi fik også hver især svar på en masse spørgsmål. Vi fandt også ud af, at det ikke er nødvendigt og skal ud og investere flere tusinde kroner i downriggere, stænger, grej osv. for at komme ud og trolle. Selvfølgelig er der fordele ved det hele, men der er også gode muligheder for havørreder og andre fisk ved trolling, med meget små opgraderinger som f.eks. sideplanerer og dipsy divers. Det var et fantastisk vejr vi sejlede ud i, men nogle steder blæste det lidt op, og der kom lidt bølgegang. Mange steder i dag har der været god vind, men vores område er heldigvis så godt, at der for det meste er mulighed for at finde læ, og gør at vi har rigtig mange sejldage om året. Det blev desværre ikke til fisk fra nogen af os. Ingen tvivl om, at vi senere igen vil sætte fokus på trolling og arrangere flere ture.