Tur/konkurrence udvalget og bestyrelsen, vil gerne takke for en rigtig hyggelig dag til vores nytårs konkurrence. Dejligt med den store opbakning til arrangementet.

Vi startede dagen kl. 7.00 ved Lyngsodde, hvor vi havde lejet lokaler lige ved slæbestedet. 19 både med i alt 42 personer fik tjekket ind, og derefter var der åbent for morgenbuffeten. Garmin havde sponsoret noget fint merchandise, og alle tilmeldte både fik lidt med hvert.

Efter skippermødet begyndte vi at smide bådene i vandet, og det var rigtig godt vi havde en traktor til rådighed, da begge slæbesteder var meget tilsandede.

Kl. 9.00 lød startskudet, og folk begyndte at søge ud på deres fiskepladser. Vejret var helt perfekt uden vind, tåge, nedbør og med blankt vand. Det var dog lidt koldt, så de fleste havde fundet flydedragterne frem.

Under fiskeriet blev der ikke meldt om mange fangster lige udover ulke. Rigtig mange havde åbenbart fået sådan nogle på krogene, men desværre var de ikke en del af konkurrencen.

Omkring kl. 13.30 begyndte de første og tage bådene op, og der kom en lille kø af både foran slæbestedet. Også der var traktoren guld værd, som hurtigt fik hver især op, så køen aldrig nåede at blive meget lang.

Stille og roligt kom folk op til indvejningen, men desværre måtte de fleste melde om en nul-tur. Men heldigvis var der enkelte som havde fået lidt med op, og alle præmier blev delt ud sådan her:

1 præmie “Største torsk”:
Janus Bøje med en torsk som lige holdt målet på 45cm og på 730g – VHF radio sponsoreret af Palby

2 præmie “Flest arter:
Janus Bøje med torsk og sej – Gavekort til og sponsoreret af Kolding Jagt og Fiskeri

3 præmie “Største fladfisk”:
Johnny Andreasen med en rødspætte – Køletaske sponsoret af Bøges Både

4 præmie “Største fladfisk”
Lars Højmark med en Ising – Køletaske sponsoret af Bøges Både

Efter præmieoverrækkelsen blev der hygget med rigtig gode grillpølser og varm suppe.

Tusind tak til alle dem der valgte at sponsorere noget til arrangementet.