Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Makrel Bonanza Lillebælt 2024

august 25 @ 08:00 - 18:00

Kr50

DESVÆRRE AFLYST PGA VEJRET 😪

Lillebælt Småbådsklub vil gerne invitere alle interesserede til makrel fiskekonkurrence i det nordlige Lillebælt d. 25 august kl. 08.00-18.00.

Fiskeriet efter makrel i det nordlige Lillebælt, har været støt stigende de sidste par år. Derfor vil klubben nu holde Makrel Bonanza Lillebælt i år. Konkurrencen er for alle interesserede, kravet er bare at makrellerne fanges fra båd. Der er ikke krav om at være betalende medlem af klubben for at deltage.

Det foregår fra slæbestedet i Strib, hvor man selv vælger om man vil sejle dertil, eller benyttet sig af deres slæbested. Vi har fået sponsoret åbent slæbested af Strib Lystbådehavn hele dagen.

Det koster 50kr pr. person i hver båd, og alle pengene går ubeskåret til pengepræmier. De fordeles således ud fra deltager betalingerne:

Største makrel: 50%
Anden største makrel: 30%
Tredje største makrel: 20%

Da der fanges mange makreller i området, er der også chance for at der fanges nogen tæt på hinanden. Derfor er kriterierne for placeringerne følgende:

1: Vægt
2: Længde
3: Indvejnings tidspunkt tidligst

Konkurrencen starter kl. 08.00, hvor man skal have tilmeldt sig og betalt inden. Man skal senest være i kø til sidste indvejning kl. 18.00.

Hvis man ikke kan deltage hele dagen, har vi valgt at have 3 indvejningstidspunkter, som er kl. 12.00, 15.00 og 18.00. Man kan også veje ind ved alle indvejninger, hvis man fanger noget bedre i løbet af dagen. Man indvejer pr. båd, og ikke pr. deltager.

Betalingsoplysninger kommer senere på Lillebælt Småbådsklubs facebook side, da vi lige vil sikre os fint vejr først. Men skriv gerne hvem og hvor mange der tænker at deltage, så vi kan planlægge efter det.

Det bliver muligt at købe en pølse eller lign. fra grillen til hver indvejning.

Detaljer

Dato:
august 25
Tidspunkt:
08:00 - 18:00
Pris:
Kr50

Arrangør

Lillebælt Småbådsklub
Telefon:
26883380
E-mail:
info@lillebaelt-smaabaadsklub.dk
Hjemmeside:
www.lillebaelt-smaabaadsklub.dk

Sted

Strib Slæbested
Strandvejen 271
Middelfart, 5500 Danmark
+ Google Maps