💪 Slæbestedet ved Lyngsodde er i gang med en større renovering 💪

Klubben har snakket med Fredericia Kommune, som bekræfter at de er i gang med en større renovering af slæbestedet ved Lyngsodde.
Arbejdet er startet i dag (05-10-2020), og skulle efter planen være færdig på fredag (09-10-2020). De gamle betonelementer skulle genbruges, men da de tidligere i dag fik betonen op, var den desværre så dårlig, at de ikke kan genbruges. De er nu igang med at finde nogle nye, og højst sandsynligt skal de først fabrikeres. Derfor er tidsplanen udskudt på ubekendt tid, men burde kunne løses indenfor kort tid. Fredericia Kommune kontakter os når de ved mere.

Det nye slæbested kommer højere op, og med en bedre hældning, hvor de håber at tilsandingen ikke bliver er problem. Hvis det skulle vise sig ikke og virke optimalt, vil de efterfølgende kigge på yderlige tiltag for at mindske problemet.