Corona beslutninger i klubben.

Hele bestyrelsen har besluttet at aflyse resten af de fysiske klubaftener i 2020, da vi er en klub hvor vi kommer hinanden mere ved, end at skynde sig og sætte sig ned med god afstand, kigge fremad og lytte til et foredrag. Det er også svært at finde nogen til at holde foredrag i disse tider, hvor det vil tiltrække folk at komme under de forhold.

Ang. fællesturen til Nyborg vil vi stadig bibeholde turen, dog uden fælles morgenmad, så vi ikke mødes tæt sammen. Evt. vil vi aflyse morgenmaden, eller vi kan pakke en pose til hver tilmeldte båd, så man kan nyde den hver for sig på vandet. Mere info om turen når vi kommer tættere på.

Nytårsturen (Konkurrensen) d. 27-12-2020 vil vi rykke til 2021, da det gerne skulle være et mere socialt arrangement med morgenmad, pølser og præmieoverrækkelse.

Vi følger situationen nøje, og vil se om vi kan finde nogle alternativer, men umiddelbart lyder det ikke nemt. Vi håber på jeres forståelse, og håber i alle kommer godt over hele denne her corona situation.

PAS PÅ HINANDEN
Venlig hilsen Bestyrelsen i Lillebælt Småbådsklub